Kartta ja ajo-ohjeet

Koskikara sijaitsee Valkeakosken ydinkeskustassa, torin laidalla.  Sisäänkäynti Koskikaraan Valtakadun, Torikadun ja Tehtaankadun puolelta. Ajo pysäköintitiloihin Tehtaankadun puolelta.
 

Julkinen liikenne

Valkeakosken paikallisliikenteen aikataulut:

Pysäköinti

Tullessasi autolla ostoksille Koskikaraan, aja pysäköintitiloihimme Tehtaankadun puolelta. Koskikarassa on pysäköintitilaa kahdessa tasossa, yhteensä 260 autopaikkaa. Parkkikannelta löytyy myös kaksi sähköauton latauspistettä. Pysäköinti parkkikannella on maksutonta. Pysäköintihallissa pysäköinti on maksutonta ensimmäisen 4 tunnin ajan. Tämän yli menevästä pysäköintiajasta veloitetaan 1 €/h.

Näin toimit pysäköintihallissa

  1. Paina lipukepainiketta sisäänajon automaatilla saadaksesi lipukkeen.
  2. Poistuessasi pysäköintitalosta lueta sisäänajosta saamasi lipuke tuulikaapissa sijaitsevassa automaattikassan lukijassa.
  3. Alle neljän tunnin pysäköinti on ilmainen. Mikäli pysäköintisi on kestänyt yli neljä tuntia, pyytää kassa maksua (1 €/h). Maksun voi suorittaa kolikoilla, seteleillä tai sirukortilla. Mikäli kassa ei pyydä maksua on pysäköintisi maksuttoman aikarajan sisällä.
  4. Kassalla käynnin jälkeen aja ulosajoon ja lueta lipukkeesi ulosajon lukijalaitteessa. Aikaa ulosajoon kassalla käynnin jälkeen on 15 minuuttia.

Mahdollisissa ongelmatilanteissa paina laitteessa olevaa pikapuhelinpainiketta, jolla saat yhteyden kauppakeskuksen vartijoihin.

Yhteystiedot

Kauppakeskus Koskikara

Valtakatu 9-11, 37600 Valkeakoski

Pirkanmaan Osuuskauppa / Tapahtumayhteistyöt

Kauppakeskuspäällikkö 
Mika Liehu
mika.liehu@sok.fi 
Puh. +358 10 767 0086

Liiketilojen vuokraus

Kiinteistöpalvelupäällikkö
Jyri Keva
jyri.keva@sok.fi
Puh. +358 10 768 6232

Liikekeskuksen isännöinti

Isännöitsijä
Pekka Aalto
pekka.aalto@proisannointi.fi
Puh. +358 400 625 951

3 krs. Neuvottelutilan varaukset
Puh. +358 40 737 2193